De zomer vier je met een nieuw overhemd

Het zonnetje schijnt weer steeds vaker en de temperaturen stijgen. Ben je benieuwd naar wat de leukste zomeroutfits zijn, waarmee je je zomergarderobe direct een upgrade geeft? Hieronder vind je een opsomming van de leukste overhemden met onder andere prints en felle kleuren, naast andere zomerse kledingstukken die het geheel af te maken. Je shopt alles heel gemakkelijk bij Casa Moda. Eigenlijk mag voor jou, als goed geklede man, niks aan je kledingkast ontbreken.

Bijzondere prints
De zomer is de meest geschikte tijd van het jaar om je in bijzondere en opvallende prints te hullen en overhemden in deze stijl te kiezen. Als je ze combineert met lichte broeken, trekken de shirts alle aandacht. Voorbeelden van leuke exemplaren: bloemenprints, stippen, maritieme prints en overhemden met Hawaii-print.

Felgekleurde overhemden
Kleurrijke kleding is in de zomer een must. Denk hierbij aan primaire kleuren als geel, rood en blauw of andere opvallende felle, frisse kleuren. Sorbetkleuren zijn ook een leuke optie, met als bijkomstig detail dat ze vaak met je ijsje zullen matchen. Als tegenhanger zijn neutrale kleuren ook uitstekende opties voor de zomer. Combineer een lichte broek met een felgekleurd overhemd en je hebt een winning combination.

Zoveel mogelijk denim
Een spijkerbroek draag je al vaak genoeg, maar combineer het voor een frisse look deze zomer ook eens met een denim overhemd. Dit kan in spijkergoed van iedere tint zijn: er is meer dan genoeg keuze. Het is leuk om alles in dezelfde soort spijkerstof te nemen, maar licht en donker kunnen ook uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Een gescheurde spijkerbroek geeft een leuk pikant randje aan een net overhemd.

Sneakers gecombineerd met een klassieke look   
Het hoeft allemaal niet zo formeel – en dit is zeker in de zomer het geval. Als je er toch graag netjes bij blijft lopen, pas je je outfit op een subtiele manier aan door een paar witte sneakers te combineren met een slim fit overhemd en nette broek. Klassiek en toch hip: voilà!