Hoe draag je het beste een wit overhemd?

Elke man heeft al wel eens de fout gemaakt om een wit overhemd te kopen en daarna te beseffen wel, dat het een see through is. Jawel, het overkomt niet enkel vrouwen, maar dus ook mannen. Maar natuurlijk zijn er ook hier weer tricks voor om dit in de toekomst te vermijden. Sowieso is een wit overhemd een must in de garderobe van elke man. Eigenlijk kun je het vergelijken met de little black dress van vrouwen. Wees dus niet bang en vergeet die ene flater. Na het lezen van deze blog weet jij hoe je met succes een wit overhemd moet dragen. Dus in het vervolg vermijden en vergenten we alle blunders.

Ook Casa Moda maakt een wit overhemd

Draag er een basic shirt onder

Het beste advies is ook het simpelste advies: draag een basic T-shirt onder je wit overhemd. En natuurlijk een witte t-shirt, anders schiet je niet veel op. Door het dragen van een witte t-shirt onder je overhemd, los je het see through probleem heel snel op. Ook als de stof dan wat lichter is zodat mensen alles kunnen zien, zullen ze enkel het witte shirt zien. Dat was snel opgelost! Een ander voordelen van een basic t-shirt te dragen onder je overhemd, is dat je overtollige transpiratie zo te slim af bent.

 

Koop dikker materiaal

Overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Vaak wordt er katoen of linnen gebruikt voor overhemden. In dat geval is het aangeraden om altijd eens te voelen aan de stof. Is het wel dik genoeg? Als je twijfelt, trek je het overhemd sowieso even aan. Ga er dan ook mee in verschillende soorten licht staan, zodat je het overhemd vanuit elk facet goed kunt zien. Shop je online? Neem dan een kijkje in de eigenschappen van het overhemd, daar staat meestal in hoe dik een stof is.